keskiviikko 3. elokuuta 2016

Pihlavanlahti cup kuhakunkku 2016

Perjantaina käytiin Tapion kanssa pikaisesti koittamassa löytyykö kuhat paikasta mistä ajattelin että ne ovat. Vedettiin ihan muutamalla vavalla ja kuhat olivat ihan hyvällä syönnillä ja siellä missä ajattelin niiden olevan.
Lauantaina oli sitten vuorossa Pihlavanlahti cupin kuhakunkku uistelu. Päätettiin aloittaa edellisen päivän paikoilta ja vetoon laitettiin Jaden kuha mallit tuplana. Syvänne levyllinen veturiksi ja satula levyllinen  perään. Ei saatu edes kaikkia vapoja vetoon niin ensimmäinen mitallinen kuha saatiin jo veneeseen. Tuplien kanssa oli välissä vähän ongelmia kun kelkkojen naru pituudet oli vain 15m (säännöissä määrätty) ja kuski teki hiukan nopeita kurveja. Tulipa samalla otettua vähän päälinmäisiä siimoja pois... Kuhia tuli tasaiseen tahtiin mutta suurin osa oli vähän liian pieniä. Muutama kohtuullisen kokoinen hauki ja ahvenkin kävi veneessä, mutta kilpailu kalana oli vain kuha. Päivän otti värinä oli kuore ja siitä tehty muunnos. Muutenkin tuntui kuhille kelpaavan luonnolliset värit parhaiten. 
Kun seitsemän tunnin uistelu oli takana niin pakissa oli seitsämän kuhaa. Puntari jonossa sitten katselin että ei muillakaan ole kovin paljon kuhia. Meidän kuhien paino oli yhteensä 5.2kg joka riitti tällä kertaa voittoon.
Jade Vaaput 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti